top of page
Søk

«Krisemåling» mobiliserer

Meningsmålingen som ble presentert i Askøyværingen og BT i dag, viste et skuffende tall for Askøylisten. Dersom dette hadde blitt valgresultatet, hadde vi ikke blitt representert i kommunestyret. Vi har imidlertid helt andre ambisjoner, og vil derfor stå på helt fram mot valget med å markedsføre både program og politikken vår.


Selv om Askøylisten fikk lav oppslutning på denne meningsmålingen, er det noen faktorer

vi vektlegger når vi skal tolke resultatet. Lokale lister pleier å få lavere oppslutning i tidlige meningsmålinger enn på valgdagen. I tidlige meningsmålinger er det ofte nasjonale saker som står på dagsorden, og da vil velgerne knytte sin stemme til partiet de sympatiserer med nasjonalt. Når valgkampen dreier inn på lokale saker, vil dette gi lokale lister større oppmerksomhet og oppslutning. I tillegg er det også verdt å huske at feilmarginene er vesentlige i målinger av den typen som i dag er offentliggjort. Som flere andre har understreket, valgresultatet vil bli et annet enn det som vises i dagens meningsmåling.


Valgkamputvalget til Askøylisten hadde møte i kveld, og det var gledelig å registrere at vi på tross av dårlig meningsmåling har fellesskap om en offensiv valgkamp. En av Askøylistens styrker er at vi har et samspilt lag av medlemmer og sympatisører som ønsker å stå på for at vi skal nå ut med vårt budskap i valgkampen. Det er vi sikker på vil gi resultater på valgdagen.


Har du lyst å være med på laget vårt, gi oss en tilbakemelding eller send en melding til info@askoylisten.no


Askøylisten har ingen offentlig støtte. Skal vi kunne drive en kraftfull valgkamp, er vi avhengige av at mange tegner som medlem og at de som har muligheter til det, gir en gave som støtte til høstens valgkamp og arbeidet forøvrig.


Dersom du ønsker å gi et økonomisk bidrag til Askøylistens arbeid,

kan dette betales inn til konto 3633.59.35823, eller VIPPS konto 541439. (Bruk menyknappen "Kjøp og betal")0 kommentarer

Comments


bottom of page