top of page
Søk

Nå har valgkampen startet

Askøylisten har hatt stands ved Rema på Juvik, i Holmedalen og på Kleppestø senter i går og i dag. Folk har vært positive, og tatt imot valgbrosjyren vår med interesse. Alle stedene har vi profilert Askøylistens slagord – «Valget gjelder Askøy».


I kommunen har vi mange utfordringer. Derfor er det viktig at vi har et lokalt alternativ som bare setter søkelys på de lokale sakene. Askøylisten vil ikke «fanges» av om vi er «blå eller røde», om vi har ideologiske kjepphester eller at vi har andre bindinger som legger føringer for standpunktene våre. Vi ønsker å prioritere sakene fremfor det politiske spillet. Vi ønsker å ta stilling til innholdet i sakene utfra hva vi mener er de beste løsningene for kommunens innbyggere og kommunens ansatte.


Askøylisten er en lokal liste som har utformet et politisk program som vi mener vil skape et godt samfunn for alle askøyværinger. Programmet vårt er tilgjengelig på denne nettsiden: https://www.askoylisten.no/program.


Askøylisten vil være aktiv på mange fronter fram til valgdagen. Vi vil ha stands på kjøpesentre, butikker og andre samlingsplasser. Vi vil delta i politiske debatter, og vi vil være tilgjengelige for både spørsmål og kommentarer til hva vi har gjort så langt i askøypolitikken, samt til programmet vi har laget for neste periode. Ta kontakt med kandidatene våre, eller send oss en melding på info@askoylisten.no. Vi vil svare deg så fort som mulig.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page