top of page
Søk

Valget gjelder Askøy

I dag møttes flere av Askøylistens listekandidater på trappen til rådhuset. Vi ønsket å ta et gruppebilde, samtidig som vi hadde en utdeling av T-skjorter og jakker som skal brukes i valgkampen.


Slagordet Askøylisten vil profilere seg med i årets valgkamp er "Valget gjelder Askøy". Med dette slagordet vil vi markere at Askøylisten er en lokal liste med en politikk som er utformet for å skape et godt samfunn for alle askøyværinger.


På grunn av utfordringene Askøysamfunnet har hatt med smittefarlig drikkevann, vil også Askøylisten vente med å dra i gang valgkampen til etter fellesferien. Når valgkampen starter for fullt, vil våre engasjerte medlemmer bidra til å spre informasjon om vår politikk og standpunkter gjennom å være synlige i lokalsamfunnene på Askøy. Vi vil være til stede der folk ferdes og møtes.


Askøylisten er en medlemsdrevet organisasjon. Vår styrke er et resultat av medlemmenes engasjement og innsatsvilje. Har du lyst å være med på laget vårt, er det bare å melde seg inn. Hos oss er det medlemmene som utformer politikken, og medlemsmøtene er vårt politiske verksted.


Programmet vårt for perioden 2019-2023 er et resultat av diskusjoner på medlemsmøtene våre. Vi mener at vi har godt program for de fleste politikkområdene som er aktuelle for Askøy. Er du nysgjerrig på programmet vårt, finner du det på lenken under:

https://www.askoylisten.no/program


Har du innspill eller kommentarer til programmet, bare send oss en melding på info@askoylisten.no

0 kommentarer

Comments


bottom of page