top of page
Søk

Interpellasjon - Toalettforholdene i Kollevåg

Kollevåg Friluftsområde er et flott strandområde med utfoldelsesmuligheter for store og små. På fine dager, yrer det av liv både på land og til vanns. Spesielt barnefamilier opplever at strendene gir ungene unike muligheter til bading og lek. Friluftsområdet er en perle som blir mye brukt av askøyfolk og tilreisende.


Området ble opprustet for noen få år siden. Bl.a. ble det installert nye toaletter. Askøylisten har fått tilbakemeldinger fra innbyggere om at toalettene er relativt enkle. På fine dager er toalettene lite innbydende. Det fører til at folk gjør fra seg i naturen. Avføring og dopapir etterlatt i omgivelsene, oppleves både ekkelt og lite innbydende.


Toalettforholdene er viktig for hvordan friluftsområdet oppleves. Tilbudet i Kollevåg ville blitt enda bedre med rengjorte og veldrevne toaletter. Kanskje kunne det også vært investert i dusjfasiliteter slik at en også kunne skylle av seg saltvann og sand.


For å skape et enda bedre tilbud i Kollevåg, stilles derfor følgende spørsmål for å få svar på hva Askøy kommune kan bidra med:


  • Er ordfører kjent med at toalettforholdene ikke oppleves gunstige av flere som bruker Kollevåg Friluftsområde?

  • Vil ordfører ta initiativ til å ta saken om utilfredsstillende toalettforhold opp med dem som er ansvarlige for drift og forvaltning av Kollevåg Friluftsområde?

  • Kan Askøy kommune gjennom egne ressurser gjøre noe for å bedre toalettforholdene i Kollevåg?

  • Ser ordfører at det kan være muligheter for å oppgradere toalettforholdene i Kollevåg ved bruk av betalingsløsninger og mulig samarbeid med frivilligheten om driften i høysesongen?

  • Ser ordfører noen muligheter til å oppgradere tilbudet i Kollevåg ved å etablere dusjfasiliteter som kan brukes av besøkende?0 kommentarer

Commentaires


bottom of page